Hair cut

Hej hopp!
Har kollat på lite bilder etc på frisyrer man kan ha, för jag ska nämligen klippa mig idag eller imorgon, beror på om jag hinner eller inte. Ska i varje fall tona håret efter klippningen
 
http://rebeccalysholms.blogg.se/images/2011/jessica-alba_5_108220041_153213807.jpg

Tycker att Jessica Alba har fantastiskt fint hår, hur får man sitt hår till sånna lockar?

http://top50women.com/wp-content/uploads/2011/07/emma-watson-hairstyle.jpg
http://www.getyourfashions.com/wp-content/uploads/2011/07/emma-watson-hair-cut-image6.jpg

Hehe, att få dröm håret går nog inte ;) Men hoppas kan man ju alltid

Da Di Dam e Trallala

Vilket vacker väder vi har, ÖSREGN! Klarade mig precis hem från skolan innan regnet började ös ner. Vi slutade vid fyra tiden idag och dåå ville man bara hem! Trots att vi bara har fem lektioner på tisdagar lyckas dagen ändå sluta så sent...
En liten sak som hände idag:

Första lektionen var idrott så jag cyklade i tränings shorts till skolan, efteråt när jag ska byta om drar jag på min strumpbyxorna. RITSCH! Oh no! så har jag en stor reva längs med vänstra benet. Men man får helt enkelt bita ihop och överleva.

Forever young


Hmmm..

Hej hopp bloggen! Första dagen i skolan efter helgen... Dagen började som vanligt, sedan satte jag på mig ett par mjukisbyxor för att jag skulle cykla till skolan (meningen var att jag skulle ha strumpbyxor på mig) och när jag kommer fram och ska byta om inser jag att strumpbyxorna inte är med!!! Så jag fick ha stora mysigt byxor hela dagen ;)
Ska imorgon försöka ha på mig mina nya klack skor. -VÄDRET FÅR AVGÖRA-

 


Ösregn och åska

God morgon! Vaknade inte direkt nu, snarare klockan kvart över sju. Då stack jag ut och sprang en sväng och kom tillbaka precis i tid för att missa regnet :) När jag nu kollar ut övver vattnet går det nästan vita gäss!
Till frukost vart det yoghurt med muesli, mango, bana och russin.



Mums!



Man märker att hösten är påväg för de röda äpplena håller på att slå ut


Lever! Bilen såldes idag så nu sitter vi och provkör en ny bil. Bloggar ikväll från datorn, då kommer även bild på dagens frukost :)


Pimp My BusCard

BusCard

Av fina saker blir man positiv, av fina busskort får man en bra start på dagen :)

Hemma Från "Hemlig" Bowling

Nu har jag kommit hem från den "hemliga" resan med klassen. Och gissa vad det var? Bowling! Det var faktiskt väldigt roligt, haha! Fotade tyvärr inte nåt när vi gjorde själva bowlingen men man vet oftast hur det ser ut i en sån hall ;) Här kommer ialla fall lite andra bilder!

finger tips

Olivias söta nyckelpigor och Sofies zebria naglar

En fantastiskt fin blus från Mellmelli

Och finfina röda converse jag fick låna från W. Tack!


Dimma!?

Vaknade för en stund sedan och så tittar man ut. Världens dimma!! Och jag som tänkte gå till centrum. Vi ska nämligen träffas i centrum vid nio och lärarna ska säga vad vi ska hitta på idag ;) Såg att Sofia älskling vann The Voice tävlingen på ung08- GRATTIS GUMMAN!!!

Kan inte få upp en bild?!

Puss

Oj, Oj, Oj

Nu har man börjat skolan då. Vi började klockan 9 och slutade efter lunch (dvs. kl.12.30) Vi hade massa att lärarna snackade och så fick vi vårt schema: sovmorgon nästan varje dag, och så slutar vi klockan fyra på tisdagar och tre på fredagar!? Men men That´s life.
Till frukost åt jag mannagrynsgröt med äppelmos, super gott! Det var jätte länge sedan jag åt det. Någon som vet vad det "kommer ifrån"?

Såg att jag kom med på "läsar frukostar" på frukostera.blogg.se! Lite roligt! :D

Ska fixa min dator så att jag lägger in bilder på mina frukostar varje dag!

Puss♥


Frukost mys i soffan

Har precis kommit tillbaka från en cykeltur i naturen. Meningen var att vi skulle plocka svamp men vi hittade bara 10 stycken kantareller och det räcker inte så långt.. Kallt ute, så det vart en frukost i soffan istället
frukost
Amerikanska pannkakor med rabarbersylt och honungsmelon (dålig bild... jag vet)
Amerikanska pannkakor: blanda 3dl mjöl med 1msk vaniljsocker, 2tsk bakpulver och 1 ägg. Vispa sedan i 3dl yoghurt eller fil tills det blir en jämn smet. Stek i lite smör så de blir gyllenbruna.

Rabarbersylt: Skala och hacka rabarber, koka upp med ca 3dl syltsocker (för ca 1 kilo rabarber)


3 dagar och 2 timmar...

... har jag inte bloggat på, men skyller på att min dator inte kan koppla upp sig mot internet. Vet inte vad det är för fel. Men här kommer som jag lovat en bild på min frukost dagen efter jag fick en frukost "kick"
frukost'
Stekt havregrynsgröt med lingonsylt, kanel-äppelmos och frömix

Stekt gröt: lägg in 1dl havregryn tillsammans med 2dl mjölk i micron i ca 3 minuter,
låt den svalna något och lägg sedan upp i en platt "burk".
Låt denna stå i kylen under natten och skär sedan i fyra bitar och stek gyllenbruna.

Kanel-Äppelmos: Skala och skiva några äpplen som du sedan kokar upp tillsammans med några matskedar vatten och socker efter smak. När det hela har blivit mos lägger man i 1-2 kanelstänger och låter puttra på svag värme ca 10 min.

Frömixen gör man av sina favorit frön kort och gott!



Frukost insperation

Har suttit idag en stund och kollat frukost-bloggar, varför gör man inte fin och god frukost oftare? Pannkakor, gröt, smoothie, fruktsallad... Det finns hur mycket som helst att välja på. Jag har bestämt mig, eftersom att frukosten är det viktigaste målet på dagen, så ska jag göra lite "piffigare" frukostar från och med nu. 

Imorgon kommer det en bild på första frukosten på denna "nya" period :) 


Back in the house!

Nu har vi varit och hämtat lillebrors nya Mini cross. Som man kanske förstår vart han överlycklig när den kom, men jag tycker det gick otroligt fort. Beställa på onsdag och den kommer på fredag!
Nu ska vi strax äta lunch, MUMS! Jag är dö-hungrig! Tror att det blir en variant av chicken wraps ;)
Outfit idag: T-shirt från Mexx, shorts jag klippt av själv, solglas ögon från Lindex samt tjocktröja från Peak Performance.
Puss♥

Harry Potter Del 2

Har ikväll varit och sett Harry Potter och Dödsrelikerna del 2 med Elvira, den var helt okej, men jag tycker att de första filmerna var riktiga äventyrsfilmer men nu har de övergått till hämska filmer man blir deppig av... Ungefär alla dör, slut. Men slutet på filmen var otroligt rolig. Vi skrattade så vi tjöt!

Säger dock inget mer..



God Natt!


Fläta fläta fläta....

Jag skrev inte igår för jag hade värsta värken i benen när jag kom hem från mitt extra jobb :) 
Tolv-sju, sedan blev jag kungligt hemkörd på en Harley Davidson, super kul! Nu ska vi snart åka till båten och lägga i alla dynor inför imorgon.

Försökte mig på en dubbelinbakad fläta.

fläta

Resultatet

paint

Ritade lite, vad tycks?





Bilder

segling
Nu vart det lite konstigt... Bilden vart sned

runnin' up the mountain

Little bror runnin' up the mountain

fun with färg

Efter en lång dag kan man faktiskt ha kul med lite färg :)

Nu ska jag strax åka iväg
Puss&Kram

En sång om ingen ting ;)

Hej alla söta!
Sov hos en kompis så jag kunde inte blogga där ifrån så det blev nu istället, eftersom att det har varit fantastiskt väder bestämde vi oss för att segla och bada nu på eftermiddagen och det ångrar vi verkigen inte! Nu ska vi sätta på National Treasure på tv:n. Mysigt!
hair
De bästa hår produkterna och boken jag ska börja läsa (har velat läsa den länge men har inte hunnit!)

OXOX

En solig dag på stranden?

God Dag alla fantastiska! Idag var vi först på sjukan för att sedan åka vidare och hämta upp Elvira vid tåget. När solen lyser hoppas man att det ska vara så hela tiden men nästa precis när vi lagt oss på stranden, som för övrigt var full av folk, gick solen i moln. Men vi överlevde och det var otroligt varmt i vattnet! Sedan har vi plockat ca 2 liter röda och vita vinbär och gjort ett tappert försök att plocka körsbär, men vi fick inte ihop mer än 20 st :) Nu ska vi snart sätta på någon spännande film.



Vinbär&Äppel pajen jag bakade igår

Saknar kjejsaren, men han är på Gotland :'(


Ingen bloggning...

Har inte bloggat nu på ett tag pga en grej. Men nu kommer ett litet inlägg.
Kom till pappa idag och han hade varit och hämtat mina nya skor!!
Super snygga så klart men fattade inte riktigt hur höga klackarna var!



Anledningen till att jag inte lägger in en egen bild är att min mobil inte går att "koppla" till denna dator och min är på Gotland

Nu ska det bakas äppelpaj!

Puss♥


RSS 2.0