Before I Die I Will...


Shorts från H&M, Divided

Hej bloggen!
Efter några timmar virrandes runt i alla affärer som fanns gav jag upp i sökandet på en klänning och kollade lite på rean istället och då fann jag dessa för hundringen

shorts h&m
Divided, H&M 100kr



Natti ;)


Mellandags rea

Tjenixen!
Strax bär det iväg mot stan för lite shopping ;) Ska bli jätte roligt, om jag hittar något vill säga.
Vill bl.a. köpa en flaska med Dove shimmer glow (tror den heter så), en klänning till nyår och kanske en ny toning. i så fall samma färg som förra gången.
kram, kram så länge!
pop art

Den perfekta klänningen

God kväll bloggen!
Just nu sitter jag o kollar på film i soffan och myser ;) imorgon drar jag iväg och checkar mellandags rean, ska även försöka hitta den perfekta nyårs klänningen.


Värme!

Nu är vi äntligen hemma, eller ja för några timmar sedan. Och sedan dess har jag hunnit basta, träna, kollat en film, käkat middag o duschat :) va snabb man är! Så nu ska jag se om det är någon bra film på tvn.

Något annan än jag som mer än allt annat önskar att jag just nu vore på något varmt, soligt ställe?

En bild från höstas, då jag fortfarande hade en touch av solen kvar :)


Mina skidor o snowboard, Roxy vs Sapient

God morgon bloggen!
Tänkte visa hur mina skidor/snowboard ser ut. Tyvärr står skidorna nere i skidskåpet så jag hittade en bild på Google ;)
Vilket skid/snowboard märke gillar ni bäst?


Klänning från Nelly.com

Nu går jag och lägger mig. Jag vet att klockan bara är nio, men efter en hel dags snowboard åkning är jag ganska slut ;)
Har suttit och kollat på nyårs klänningar på Nelly.com. Denna fångade mitt intresse först, vad tycks?


Phu!

Efter sex timmar i skidbacken är man ganska slut. Jag kände att istället för att åka skidor så tog jag på mig snowboarden, härligt! Dock var det mycket bättre väder igår med sol och allt, men men. Just nu sitter jag på hotellrummet och smaskar på ett välförtjänat äpple ;)


Frukost nu då och sen ut i backen

God morgon bloggen!
Vaknade nyss, supertrött.. Nu ska vi ner till resturangen och käka frukost:) sen drar vi ut i backen! (vi är och åker skidor alltså)

Kram


En gammal bild på K, mamma ringde igår och sa att han låg ner i boxen.. Igen.. Så vet var där men det visade sig bara vara magknip och inget från den kroniska fången. Tack o lov


Blogga igen?

Jag har hållit på och grubblat fram och tillbaka om jag ska börja blogga igen. Kan inte riktigt bestämma mig. För när man bloggar tycker man det är kul men lite jobbigt ibland och när man inte bloggar saknar man det, att lägga upp fina bilder :)


Men här kommer i alla fall en bild på mina naglar jag målade i förrgår.


RSS 2.0