I´m alive

Ville bara skriva att jag fortfarande lever här på Gotland.
Har precis kommit ut ur en skön dush efter en spring tur med bror. Ikväll är det jag och bröderna som ska göra middag/efterrätt så det blir spännande att se vad det blir :)
Jag förstår inte vad det är för fel på min mage!? Varje gång jag dricker/äter mjölk eller yoghurt får jag ont i magen
Puss♥

Gotland

Nu kommer ursäktet för att jag inte bloggat på en vecka så mina damer och herrar gör er redo: Vi kom till Gotland förra måndagen och alla har varit i fullt sjå att göra ordning för en stor "fest" (som vi för övrigt hade skit kul på) och det har varit en massa annat roligt som vi har gjort (dock inte Visby än) och det är DÅLIG täckning här! :/



Minuterna innan...



Fin "outfitbild" Blus från mellmelli, Jeans från cubus & kkofta från Mexx

Nu laggar internet så jag kan tyvärr inte lägga upp fler bilder, får gå och spela Risk med dem andra, har aldrig gjort det förut så dom får nog förklara rejält.

Puss


Catwalk

God dag! Ska strax ut och titta på när the boys hoppar med sina små cyklar, fattar inte hur dem kan göra det. För dem öppnar en träplanka på uppfarten oändligt många möjligheter! Senare idag ska vi på "släktkalas" för mormor och morfar fyller snart år, ritade en bild som jag ska rama in.

Fixade håret idag (för en gångs skull) med två produkter jag fick av Elvira ♥



För oss som har lockigt håt är detta paradiset ♥


New York Fashion Week G-Star RAW

Hittade lite bilder från G-Star RAWs visning höst/vinter, på New york fashion week. Måste erkänna att jag tycker deras kläder är grymt snygga, eller hur!? Har just nu på mig ett par jeans från dessa.

Vilken Dag

Vilken dag, imorse kom C & J över på "morgon kaffe" och sen åkte vi och skulle börja rensa källaren!! Hur mycket grejer får det plats på typ 15 kvm? Det kan man undra...



Blus - xx by Mexx. Shorts - avklippta Dcate. Armband - Thomas Sabo Charm Club. Ringar - kumkum(?) och
Miss Du



God Morgon!

Internet..?

Sitter framför brasan med datorn i knäet och vattnet utanför, hur mycket bättre kan det bli?
Ledsen för att det inte varit några inlägg, men hur som haver.
I onsdags morgon åkte vi till Liseberg och var där i fyra timmar och det vart sammanlagt fyra åkturer!? Och sedan drog vi till kusinernas land och sov där tills vi denna morgon flög vår kos ;) Men ibland undrar man hur liten världen är. På Liseberg träffade jag en från gamla klassen och idag på en McDonalds en "nuvarande" klasskompis! :)
Hoppas ni får en skön och trevlig kväll!

After Beach Med Sushi

Hela dan har gått åt till att sola & bada! Konstigt...? NEJ! Det har vart superfint väder och vattnet är 20 grader skulle jag gissa. Direkt efter stranden åkte vi och köpte sushi på ett ställe man inte visste fanns, och ändå så låg det typ 20 m från mataffären.? Har iaf ont i min axel & armbåge men har ingen aning om vad det beror på.

Sushi

Den Fantastiskt Goda Sushin

Och till lunch idag gjorde jag vääärldens goaste macka med sallad, skinka och tomat.

det kommer förmodligen fler inlägg senare för the guys är och tar ett kvällsdopp.

Puss♥



Min nya dator!

Insåg att jag glömt lägga in en bild på min dator som jag fick i present

Det är en Acer Aspire och hittils funkar den jätte bra ♥

Stranden

Låg och läste i flera timmar på stranden, men fotade även lite.
Dock är detta inte en av mina bilder utan pappas

Puss ♥


Vet inte riktigt vad jag ska skriva, men idag har vi vart på stranden och solat. Jag läste ut min bok (som var fantastiskt bra) och när vi kom hem sprang jag en sväng. Dagens outfit består utav:
* Mag tröja från H&M
* Mörkblå jeansshorts från Lindex
* Solbrillor från Lindex

Vart inne och kollat lite Mode sidor (typ MJ, Vouge etc.) och nu ska det kollas på film tror jag


Puss♥


Panncakes

Nu sitter jag här igen.. Det ösregnar ute och är svin kallt! Spelar lite musik och snart ska det ätas panncakes. Var inne i stan idag igen, men rean här nere är usel jämfört med sthlm... Men man får inte tappa humöret frö att det är deppigt väder :)

Puss♥


Inget Interneeeeet

Sitter här ute på altanen och fryser i regnet, har haft lite problem med internet dessa dagar som jag inte har bloggat, men jag har hunnit med att shoppa, träna, bada, sola och massa annat. Nu fungerar för hoppningsvis internet resten av tiden viska vara här.



Min sommar läsning just nu.. Rekomenderar denna varmt!

Bad varje dag

Bad varje dag :D

Rea på Ur&Penn

Rea på Ur&Penn, 15:-/st


Girl Power: This is how we do it

Nu sitter vi här i huset och kollar på Johan Falk, förut satte jag och Klara upp studsmattan på typ 30 minuter, det måste ju vara rekord! That's what I call girl power! Som belöning käkade vi massor av jordgubbar med mjölk, MUMS :D Insåg att jag inte kommer att kunna lägga upp bilderna från igår förrens nästa söndag/lördag (då vi kommer hem) :'( Men men... that's life.



Hittade en bild iaf... Middagen :D



Resultatet

Puss ♥


Fyllt 14!! 03-07-11

Ledsen att jag inte har skrivet igår, det var ganska stressigt, det började med att familjen kom och sjöng för mig och jag fick massa paket (jag fyllde ju fjortis):
En DATA! av mamma, pappa, claes och mormor och morfar (min morbror hade ydligen sagt att dem skulle varamed på den men när jag tackade han sa han att dem inte var med... Så dåligt). Bok och nyckelring av Brorsan, Jeansshorts och Isadora solpuder av andra Brorsan, Dator väska/fodral av pappa, MellMelli Blus av mamma, två läppglans och två nagellack av claes. 
Brorsorna hade gjort en tårta som var jätte fin♥ 

Sedan åkte vi för att handla lite, och  jag gjorde en tårta som vart jätte god! :) Släkten skulle komma vid tre men allla kom halv fyra, de är det som är så bra med min släkt. Alla kommer försent och  det var ganska bra för jag hade inte klätt på mig.

Jag och Linn har försökt träffas i sommar men det har inte blivit, och så kom dem igår!!! Jag fick inte veta något och vart sjukt överraskad när dem kom med sin stora husbil ;)

Outfit:
Aprikos färgad blus med blommor från MellMelli
Jeansshorts från Lindex
Ringar från bl.a Snö of Sweden
Ballerina från DinSko

Bilder kommer senare idag, för just nu sitter jag i bilden på väg till Halmstad :)

Puss ♥


Äntligen Hemma!

Har äntligen kommit hem från stallet efter att jag tagit en timmes ridtur med Josephine. Det var super skönt, massa av galopp på en fantastisk äng jag inte ens visste fanns!? Och efter det hade jag kvällsfodringen som hon hjälpte mig med. TACK! Nu blir det middag och sedan lite film tittning, får förmodligen hoppa in mitt i för att det inte finns någon bra hemma :)

Puss & God Natt!

Todajj

Sov med dubbel inbakad fläta och resultatet var detta, ganska fint måste jag säga :D

Min gårdag

God Morgon! Har precis gjort frukost på sängen till mamma (tyckte hon skulle ha det ;)) här kommer min gårdag i bilder
Började dagen med att planera lite för söndag (för er som inte vet fyller jag år)



En av mina älsklings katter Kitty ligger i blåbärsriset och lurar..



Puss



Plockade även lite blåbär som jag ska käka nu :)

Dagen avslutades på en resturang vid vattnet, hade tyvärr inte kamera med men jag åt fisksoppa med vitlöksbröd och aioli. Mums!


Puh! 2 timmar fram och tillbaka

Hej hopp! :) Har nyss varit ute och ridit i 2 timmar fram och tillbaka, jobbigt & svettigt men super kul. Det tog typ 1 timme att rida till en resturang/fik där jag tog en cola och en kärleksmums. Mums ;) Nus ak jag ringa Josefin och se om hon vill dra ner till stranden.
Puss!

Morrontrött?

Hej bloggen!!! :D :D :D :D
Har precis vaknat och insåg att det inte var SOL väder idag, iaf inte just nu. Snart ska jag väl käka lite frukost och senare kanske dra till stallet.
Bild från Maldiverna, saknar det!
Puss & Kram ♥

RSS 2.0