Morrn morrn :)

God morgon! Vaknade nyss och trots ganska många timmars sömn känner jag mig helt död! Påsar under ögonen och så... I dag hoppas jag på att få tillfälle för lite träning, har inte tränat på hela lovet ;)


Dagen idag

Hej allihopa! Just nu sitter jag och Matilda och kollar på tv ... Fast Jag leker med ipaden ;) dagen började med att vi packade i matildas hus...sen åt vi på donken...sen åkte vi bil :) och nu sitter vi här och har precis gått en promenad. Mycket härligt väder för en kvällspromend kan jag ju säga! Nu kommer det lite fina bilder. MVH Sofia Nilsson :d


Instagram i soffan

Nu sitter jag här i soffan hos Sofia och kollar på the Voice Sverige, helt okej. Dock inte min "typ" av tv program ;) Har precis skaffat instagram och fixat lite med det.


Acrylnaglar, Mascara och Nail Stripes

Hej svejs!
Denna dag har ägnats åt umgänge och promenerande.
Fast lite mer också ;)
Dagen började 09.00 då jag ställde mig och bakade scones, som för övrigt smakade gudomligt ;), sedan stress städade vi ut julen ur huset för att sedan få besök av våra vänner från New York. Jätte trevligt! Dem har två barn varav en som vi aldrig träffat, därför att senaste gången vi sågs var hon gravid. Båda är sååå söta! Sedan hade hon även med sig de grejer jag "beställt" med henne ;)
US.
Två Sally Hansen Polish Stripes, ett Acrylic sculpture kit från Nailene samt två mascaror från Maybelline ( Som i usa kostar ca 25kr, fatta vilken skillnad!)

Puderrosa från Halston Heritage

Så fort jag såg denna blev jag alldeles paff, visst är den vacker! Den kommer från Halston Heritage och är ganska dyr men jag tror att, någonstans, är den verkligen värd det om man älskar klänningar.

Den har bl.a burits av Sarah Jessica Parker i "Sex and the city" filmen. Och kanske någon gång i framtiden bäras av mig ;)


Nasty Gal

Man vill köpa allt!


Promenad i regnet o mys

Nu har jag kommit hem efter en och en halv timmes promenerande o sitter och myser framför brasan. Jätte skönt!

Stannade o köpte våffelmix, så strax blir det lunch :) Mums!


...

Blogg.se appen... Samma bild två ggr :o


Nyårs klänningen


Gott nytt år!

Allt vart så stressigt igår att jag inte hann skriva något.
Men det bästa var när pappa ringde o sa att han hade hittat exakt den klänningen jag letade efter för bara 200kr och jag blev överlycklig:
-Köööööp den!
Så då fick han komma med den där jag var.
På kvällen gick vi till några kompisar och käkade, Vi spelade cod. o gjorde egna bomber av raketerna ;)
En stund innan tolvslaget gick vi till en äng o sköt, men därifrån såg man även ut över hela Stockholm så det var riktigt ballt med hundratals raketer!


RSS 2.0