Milkshake in the sun

Efter några timmar i solen vart jag sugen på något smarrigt till lunch och bestämmde mig för att testa på att göra en Milkshake, har aldrig gjort det förut (bara smoothies vilket jag nu insett är mer min grej:) ) så jag provade att mixa ihop mjölk, rödavinbär, lite äpplebitar och en matsked vaniljglass allt detta toppade jag med chokladsås. Min kommente på denna var -> . Inget vidare alltså så det slutade med att jag tog flingor och mjölk :D


Fika i Skuggan

Helloo!
Sitter i bilen på påväg hem från en mumsig bull-fika hos kära mormor och morfar såhär på förmiddagen :)
Härligt med sol! Tror att jag ska lägga mig och steka en stund när jag kommer hem, bara inte molnen tar över... Vill bli BRUN! Har inte hunnit/orkat sola senaste veckorna, det har bara blivit någon kort stund vid badet eller på baksidan. Hoppas ni får en härlig dag med massa sol och värme! Puss :D


Tired Girl In The Backseat Of A Car

Jag kan tala om att det är riktigt segt att åka bil långt, tackolov att Instagram finns :) (@matildawb förresten) Vi gjorde ett snabb stop på McDonalds för kanske två timmar sen och köpte glass- MUMS! En sockerkick behövdes! En vacker bild i skenet från de sista solstrålarna, inget smink men låt gå för det ;)


Värsta bästa

Värsta bästa lunchen idag alltså, spenat och kantarell pizza. Toppen gott, hehe food lover here :) Idag har jag hunnit med en fantastiskt härlig jogging tur med pappa och nu har vi precis avslutat en trevlig middag med jordgubbar och mjölk.
Strax ska det förberedas för hemfärd, härligt att äntligen komma hem! Och på söndag är det ut och segla med bestie som gäller, så sjukt taggad! :D


Mango

Good Morning Sunshines!
Tänkte ge tips om ett super bra body butter, fick det i Måndags (tror jag det var) och den doftar helt gudomligt! Såhär ser burken ut, vet tyvärr inte vart den finns att köpa men ser ni den så vet ni att den är bra ;)


Film, jordgubbar & smält choklad

Dagens "kvälls-mys" blev jordgubbar med choklad fondue :) Så sjukt gott, vi smälte chokladkakorna i ett vanligt vattenbad och sedan var det bara att doppa :D Detta avnjöts framför första "Jägarna" filmen (såg tvåan för några dagar sedan och kände att man kanske borde se första så man kanske förstår lite mer)

XOXO




Feel free to


Off the road again

Äntligen framme i Göteborg igen! Somnade nästan i bilen, så trött var jag! :D Hela dagen har det badats (jag simmade totalt 2km- Can u believe it!?) och solat har man gjort :)

Tyckte denna bilden (som jag förövrigt hittade på weheartit) var så himla fin, tatueringen är så cool! Provade rita en liknande på min arm för några dagar sen :P


Ett fruset liv i solen på altanen

Godmorgon! Vaknade tidigt idag och när jag insåg att solen sken gick jag direkt ut och satte mig på altanen, i en skön stol och började läsa. För tillfället läser jag Karin Wahlbergs "Ett fruset liv" som utspelar sig under november/december så det är kanske inte den mest optimala boken för stranden i sommar, men det var den enda bok jag lyckades få med mig hit ner, fast den är faktiskt ganska bra... :D


Skull T-Shirt

Kom nyss hem från en longboard tur till affären tillsammans med min bror. Härligt mesans solen kastar sina sista strålar över träden.

Här är den: den avklippta t-shirt jag köpte idag :) Den är från H&M Divided och kostade "hela" 50:- :D Blev tvungen att köpa den så fort jag såg den! Kanske lite utav ett impulsiv-köp ;)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2020967/images/2012/pic_207304311.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2020967/images/2012/pic_207304311.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2020967/images/2012/pic_207304315.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2020967/images/2012/pic_207304315.jpg" class="image">


Morgon PW och Bio

Anledningen till att jag inte har bloggat på hela dagen är att jag har haft fullt upp med annat :) Dagen startades med en härlig Powerwalk/jogging tur längsmed stranden vilket var riktigt härligt även fast inte vädret var det bästa. Sedan bar det av in till stan, Halmstad alltså :D Där strosade jag omkring i massa affärer och tittade på alla härliga sommarkläder :D Ett inköp slutade det med, bild kommer ikväll, så jag kan ta med systemkameran. Den som väntar på nåt gott...

Tryckte även in ett bio besök, och eftersom jag är helt såld på barnfilmer(okej inte alla, men vissa) så blev det Ice Age 4. Och den var Jätte bra :P Fatta va kul de som gör den måste ha, komma på nya karaktärer, skämt osv. Det skulle jag kunna tänka mig att arbeta som :)


Natti

Natti, Natti :) ska efter en lång dag med massor av bad, sol och promenerande ska jag äntligen lägga Mig och få läsa en bra bok :D

Puss!


Life is good

Gräddtårta

Dagen började som sagt med en fantastiskt god gräddtårta dekorerad med jordgubbar

Bad

Alla våra badkläder :)

My love

My new love <3

Lavendel

En vacker lavendel i rabatten


Finally, SUN!

Äntligen har solen kommit och det har blivit varmt! Mobilbloggar från bilden :)

Imorse Sjöngs det för halvbrorsan som fyllde 10 och det käkades massa tårta och nybakade scones! Mums :D

Från det ena till det andra- direkt när vi kommer ner till sommarstället (dit vi är påväg) ska vi ruscha ner till badet, så sjukt härligt! Ligga och steka i solen och bada :D Bilder kommer, lovar ;)


Todays'

Dagens outfit, kanske inte värsta kvalitén eftersom att den är tagen i spegeln med telefonen... Hade tänkt ta med systemkameran utomhus men kände att det får vänta, har inte lust att ställa mig på gräsmattan och sjunga "I'm singing in the rain" :D Ha en bra kväll så hörs vi imorgon

Kram!


My new longboard

Tada!!
Här är min nya longboard, den är utav märket Madrid vilket är super bra grejer och hjulen är Cadillac (vilket också är bra grejer) :D Införskaffade/fick den för bara en timme sedan och det är nog en av de bästa presenter jag fått :)



Nytt i garderoben

Har inte hunnit visa denna nya blus från Zara Basic, jag fullkomligt älskar den! Den lilla metall detaljen Är så himla fin och gör tröjan lite speciell. Perfekt såhär på sommaren (när det är fint väder) med en bikini under eller med en bandeau och enkla jeansshorts till :D Vad tycks?


Pizza för hela bunten

Idag blev det hembakad pizza till middag vilket var supergott, proppade på med massor av goda grejer på :D Pizza är, enligt mig, en sån maträtt som inte är särskilt god att köpa färdig men jättegod när man gör den själv :) Vad tycker ni om pizza?

Förövrigt har det inte hänt särskilt mycket sen senast..
Puss :)


Every day it will rain, rain, raaain

Regnet det bara öser ner (och har gjort hela dagen!)
Som sagt var jag och kollade på longboards och jag tror att jag har bestämt mig. Jag ska nämligen få en i 15-års present men jag fick välja vad jag vill ha för någon :) Det är därför jag har vart och kollat de senaste dagarna. Så imorgon åker vi tillbaka dit och troligtvis köper den :) Så taggad till de soliga dagarna när man glider fram på brädan mot stranden eller okänt mål :)


Bloggen 1år!

Glömde att skriva att bloggen "fyllde" 1år i fredags! :)


Gomörron!

Har precis stigit ut ur duschen efter en fantastiskt skön joggingrunda med pappa. Sen har jag tänkt käka lite frukost innan vi drar ner till stan igen för att kolla longboard-igen :) Men det är grått och trist väder idag igen, man får hoppas att solen kommer fram då och då. Har inte sett den på ett bra tag nu... Ha det bra tills vi hörs igen!

En tjusig outfit-bild för idag :*


I brist på händelser- ett god natt

Ett, troligtvis, sista inlägg för dagen. Efter en god middag som avslutades med jordgubbar, glass och grädde sitter vi alla laddade framför tv:n för att se på Green Lantern, en superhjälte rulle ;) har aldrig sett den förut men förhoppningsvis är den spännande :)

Sov gott :*


Fika i Haga

Sitter just nu på ett café i Haga och försöker få i mig hela rabarber och jordgubbspajen=omöjligt, med tanke på storleken på både den och kanelbullen skulle de räcka till ett helt gäng :)


23-06-12

God morgon! Vaknade ganska sent idag, dock inte nu men runt kl.9 vilket är sent för mig... Jag som är van att vakna klockan halv åtta :) senare idag ska vi dra in till stan och jag ska checka om det finns någon cool longboard :) Hoppas ni har bättre väder än mig, för här är det mulet och grått. Fast precis nu sprack det upp lite :P

En bild på mig idag, klippte av huvudet för jag såg inte klok ut...

Ha en toppen dag, Puss!


22:28 22/6-12

Efter en trevlig dag gjorde jag och min bror en super smarrig marängtårta med grädde och färska jordgubbar :) Resultatet ser ni nedan och just nu sitter vi och tittar på nya Mission Impossible: Ghost Protocol, so far är den väldigt bra och jätte spännande :)
Sov så gott så hörs vi imorgon :*


Mitt hår... Igen...

Haha, blev tvungen att fixa om håret efter firandet i regnet och då blev detta resultatet :)


Mitt hår


Glad Midsommar!

On my way to the midsommarfirande in Ösregn :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2020967/images/2012/pic_207188746.jpg" class="image">


Göteborg

Godmorgon!

Har precis vaknat här nere i Göteborg och är tröööött, hursomhelst. Vi kom ner hit igår runt klockan ett efter många timmar i bilen... Inte kul, men man får föra det bästa av situationen och hitta på något kul! Så jag spelade spel på mobilen och efter en stubd satte vi igång datorn och kollade film- Superman Returns- den ni :)

Idag så är det uppenbarligen midsommar men känner ju INGEN här så det kommer bli hänga med familjen (eller ja, den del som är här) hela dan :P

Var i stan igår med underbara Elin, införskaffade då även ett nytt Iphone skal, tyckte det var så ballt och art tvungen att köpa det!
Bjuder på den första, mest fantastiska bilden ;)




RSS 2.0