Pink Love Nails

Love Nails

Har äntligen fixat mina naglar, nu i tema pink love :) Gjorde detta mycket förr, se min gamla blogg


Gäääsp!

Halloween festen i lördags vart super lyckad!
Jag var en död sjukhuspatient kan man väl säga, bandage runt huvudet och en marin blå tröja (som jag ansåg såg ut som den kom direkt från sjukhuset) Vi vart runt 30 personer tror jag. Vänner från här och var, efter en stund hade det bildats ett "ungdoms rum" där 75% hade iPhone 4... Jag satt där med Sony Eriksson, hahaha! Det var faktiskt kul, alla:

- Vad har ni för rekord på temple run??
-Ehh, typ inte så mycket, bara spelat det typ 10 ggr, men min kompis har typ några miljoner
-Då har man nöööördat....

Etc.


Nu sitter vi och njuter av höst lov! Bröderna fyller år på onsdag så igår slet jag i garaget två timmar och fick ihop ett par super snygga styltor :)

Bilder från festen kommer men smarta som vi var hade kameran glömts hemma... Fattar inte hur vi kunde glömma den...


Look at these!

Spana in dessa läckra halloween snacks

monster marshmallow cereal treats


Halloween!

God morgon!

Vaknade precis óch insåg att det är idag vi ska fira halloween! Kommer att bli super kul, vet inte riktigt vad jag ska vara ännu men letar efter insperation. Hoppas att det blir fin väder ända till ikväll eftersom att festen kommer att vara 50% utomhus.


Fall
Enda bilden jag kan ta just nu, eftersom jag sitter i sängen. Men dock lite höstig :)


Paljett Blazer Från Zara

Kolla in den här coola paljett blazern som finns att köpa på Zara för 1400, lite för dyrt för mig men ändå.




Jag gillar att verkligen HELA är täckt av paljetter! Inklusive baksidan och fickan.

Vad tycker ni om den?


45 minuter workout med appar!

Nu har jag kört 45 minuter workout med tre olika appar på iPhonen. Känner mig ganska nöjd faktiskt! Skulle ridit men nu var det så att här ÖS-regnar det, så det blir imorgon istället. Ska hoppa in i duschen och sedan på med mys kläder och en mysig, välförtjänt ;),  middag


Puss


Skjuts iväg!

Godmorgon bloggen! Nu har jag kommit upp ur sängen och klätt på mig ordenkligt, ska nämligen kolla på fotbolls matcher hela dagen. Sedan skulle vi kanske ha lite film mys vi tjejer ;) Någon som har ett bra tips på en dong (det heter väl så? Som ett usb du kopplar in i datorn och så har du internet) som har täckning överallt? Pusspuss

Whitney Port

Sitter nu i soffan och kollar på Criminal Minds. Måste säga att den mörka killen där ser ut som han kommer direkt från Abercrombie and Fitch reklam. Vet inte varför men jag är lite halv trött, hmm.. Idag i skolan fick vi se filmerna vi gjort under temat relationer denna vecka. När man ser en tre minuters film tror man inte att det tog ca fem timmar att göra den. Men vi hade verkligen jätte kul! Har ni sett den nya kollektionen Whitney Port nu har släppt för Bik Bok? Super snygg, eller vad tycker ni?

På middag

Nu sitter jag vid ett middagsbord där ca 80 % är över 70, så ni kan ju gissa. Borde egentligen sitta och plugga för jag har ett franska prov nästa vecka :o Men det ska nog gå bra! Har på mig: Svarta strumpbyxor Svart och puderrosa linnen Grå stor stickad kofta från Mexx, hittade den i stora garderoben längst in. den är ju super mysig! Skriver godnatt nu för så fort vi kommer hem ska jag sätta mig och plugga

Filmen från igår

Jag blir inte klok på detta internet! Igår hos mamma var det ingen teckning någon stans! Men lyckades få in ett inlägg. På kvällen åkte vi iväg och hyrde filmen "Hur många lingon finns det i världen" En varm och glädjefull film som jag verkligen rekommenderar för alla som inte sett den.

Film

Den mysiga sjalen jag har på mig idag kommer från mammas kompis som har stickat den och armbanden från USA samt Framkrike, militärgröna byxor från H&M.

Och vet ni vad? Nyss ringde Julia mig och frågade om jag ville följa med till globen och se Britney Spears!!! Tack, du är ju för söt ;)


Äntligen internet

Nu har jag fått igång internet efter en halvtimmes fixande och trixandes. Igår skulle jag som sagt lagt upp en bild på mina naglar men det fngerade ju inte så nu kommer en, igen!

Nails

Outfit idag, som syns lite på bilden:

Tröja, Åhlens
Linne, Mexx
Svarta jeans, Cubus
Halsband, ängel, Agneta Gynning
Armband, Mexx + Paris


In mot stan

Hejsan svejsan! Nu sitter jag påväg till stan, först ska vi fika på något mysigt café och sedan gå och kolla lite :) En bild på lösnaglarna jag satte på igår, oj den gick inte att ladda upp, hmmm


I bilen

Nu sitter vi i bilen och ska till "djursjukhuset" med Kjejsaren. Hovslagaren tyckte att det fanns risk för Fång så han ska få röntga alla fyra hovarna.

För er som inte vet: Fång är en relativ vanlig sjukdom hos hästar och ponnyer, man vet inte än vad den orsakas av men när hästen får det syns det på hovarna, då det får en slags inflammation och hästen kan även få det jobbigt att gå och röra sig.

Förhoppnings vis är det inte det han har, så man får hålla tummarna.


Lite om allt och ingenting

Vaknade precis, hade ställt larmet på 06.32. Så nu är jag 100% vaken. Sen ska vi gå över till mamma för bröderna ska till skolan som börjar klockan åtta, så vi käkar nog frukost där.

Vet inte riktigt vad man mer kan skriva, hmmm.... Känner att jag kanske borde ta bort nagellacket nu som börjar se lite av skavt ut nu ;)


Hoppas ni får en fin dag! Förresten, gillar ni cupcakes??


Bilder från dagen i Vaxholm

Pic from day

En liten fin bänk med vääärsta utsikten över castellet

cupcakes

Cupcake jag bakade, de är inte lax/aprikos färgade utan orange. :)

Nu ska jag ta på mig lite mys kläder och kolla på någon bra film och imorgon blir det ingen skola...? Ni får veta varför imorgon ;)


God morgon sömntuta

Vaknade precis och insåg att jag sovit 45 minuter mer än igår, super skönt! Vart riktigt sugen på aatt baka cupcakes! Som ni kanske kommer ihåg köpte jag hela sprits-setet från ikea. Dessa skulle jag vilja göra, för jag älskar halloween



Men detta är cupcake in a jar, så jag tror att jag gör vanliga :)


Clothing

Image 1 of Vila Retro Style Faux Fur Trim Belted Wool Army Coat

Retro style army coat, Vila

Image 1 of Vero Moda Teddy Boy Neck Tie Shirt

Teddy boy shirt, Vero Moda

Va tycker ni??


In the caar

Sitter nu i bilen på väg hem från båten, har idag varit 6,5 h på sjön i streck!! Nu ska det på vägen köpas pizza och pastasallad yummy! Jag är utsvulten. Kommer att Fortsätta skriva när jag käkat middag och då kommer en bild på en jätte fin jacka och tröja jag hittat Kramizz

Early morning

God morron bloggen!
Har bllivit så inspererad av alla som har på sig skjort linnen eller avklippta skjortor. Vill verkligen ha en själv... Vila har en jättefin som är vit och liiite transperent.
 Snart ska jag börja göra iordning mej, vi ska nämligen flytta båten till varvet idag :) Uppdatering skrev troliggtvis ikväll igen.

SCALLY TOP, PREPPY PINK, large

Hittade den som är jätte fin, dock i rosa


Hej hopp

Som vanligt har jag varit i skolan idag och sedan varit i stallet. Jag skulle rida men han ska in och röntga hovaarna på måndag, p.g.a en eventuell kolik som varit. Men efter det vart det en löpar runda :)  Efter en lååång varm dusch sitter jag nu iklädd mys kläder framför datorn och ska snart äta.


Glömde visa denna som jag fick i måndags. Doften/smaken heter "Fried Ice Cream" MUMS!


Puss


Middag in five

Nu står pajen i ugnen så jag passar på att skriva nu. Vi försökte oss på en spenat och laxpaj. (Spenat och gravad lax) Hoppas innerligt att den blir lika god som doften ♥

Natti natti o sov gott :)


Myspys

och en dag i skolan avklarad!

tea

Sitter just nu och dricker en varm, god kopp te. Det behövs verkligen med tanke på vädret.


Morgonstund

God morgon♥

Vaknade för en stund sedan, jag har verkligen frysit hela natten :( och nu sitter jag i lång byxor, morgonrock (en tjock en) och morgontofflor, typ uggs.
Fixade naglarna igår men kan inte ta bild med stora kameran nu så det blir en halv kass med webcam



och så ser man min mysiga morgonrock i bakrunden ^^



Puss♥


God dag och outfit

Hej på er!
Har nu landat efter skolan och ska senare ut till stallet, funderar på om jag ska fixa naglarna innan (jag vet det verkar dumt innan ridning, men ändå) 

Jag idag ^^

outfit

Byxor zara, tröja mexx och armband "fjällen"

groda

Provade kameran lite på den lilla grodan utanför dörren

kram


Nu startar bloggandet igen!

Har fått fart på min dator nu, eftersom att den inte har fungerat som den ska, trots att den bara är två månader gammal. Men med lite hjälp av ett data "geni" är jag tillbaka igen ^^

Har hittat världens sötaste cupcakes



och appråpå det så köpte jag, i förrgår, detta

DRÖMMAR

och även denna som är grymt bra!

MOVIE

Kram


RSS 2.0